Foto – Fotolia

Nezaudēt svaigumu arī ceļojuma laikā 0

Cilvēka rota ir skaisti un kopti mati, taču, ceļojot un pavadot aktīvu dienu, nav viegli saglabāt to svaigumu. Ceļojuma komplekta “CHI TEA TREE Travel Set” šampūns, kondicionieris un nomierinošais galvas ādas izsmidzināmais līdzeklis ar tējas koka un piparmētru eļļu uzmundrinās un nomierinās gan galvas ādu, gan matus. Turklāt komplektā ietilpst arī masāžas ķemme, ar kuru palutināt galvas ādu pēc ilgas ceļošanas.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
Peru valdība oficiāli klasificējusi transpersonas un nebinārās personas kā “garīgi slimas”
Kokteilis
FOTO. Ledus ir sakustējies! 5 iekārojamākie Latvijas hokejisti mākslīgā intelekta skatījumā
Lasīt citas ziņas

Holivudas zvaigžņu iecienīta kosmētika
Kas vieno Madonnu, Keitu Mosu, Gvinetu Paltrovu? Viena no lietām noteikti ir profesionālā spāņu kosmētika “Natura Bise”, kas tagad ir pieejama arī Latvijas sievietēm. “Natura Bisse” kosmētiskie līdzekļi pārliecinoši ieņem vadošo pozīciju luksusa kosmētikas ražošanā, kas domāta lietošanai gan mājas apstākļos, gan salonā.

Blogeru dekoratīvās kosmētikas favorīts
Neskaitāmos “Youtube” video blogeri jau runā par dekoratīvās kosmētikas zīmolu “Sleek MakeUp“. Leģendārā zīmola produkti ir iecienīti augstās kvalitātes un draudzīgo cenu dēļ. Kopš septembra tas ir pieejams arī Latvijā, bet no 4. līdz 6. novembrim – nāc un pamēģini to Ķīpsalā!

CITI ŠOBRĪD LASA

Līdzeklis modrām acīm
Acis ir cilvēka dvēseles spogulis, bet ko darīt, kad zudis dzīvīgais mirdzums un tajās nepārprotami ir manāms nogurums? Uzņēmums “Beauty drugs” ir radis risinājumu – “Black & Goldy” kosmētiskos spilventiņus lietošanai zem acīm, kas jau ir kļuvis par populāru glābšanas riņķi šovbiznesā un šī gada bestselleri.

Jaunas metodes cīņā ar pūtītēm
Cīņa ar akni jeb pūtītēm ir garš un nepatīkams process. “HISTOMER” speciālisti rosina atveseļošanās procesā apvienot salona procedūras ar nupat klajā laisto mandeļskābes pīlingu lietošanai mājas apstākļos. Jaunā formula efektīvi novērš pinņu veidošanos, atjauno tauku dziedzeru darbību, stiprina ādas saistaudus u. c.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.