Foto-Anda Krauze

Ķirbja un kūpināta tējas siera krēmzupa
 0

Sastāvdaļas – 300 g kūpināta tējas siera, vidēji liels ķirbis, 4 burkāni, 2 sīpoli, ķiploka daiviņas, garšaugi (timiāns, rozmarīns, pētersīlis), 600 g piena un saldā krējuma (1:1), sāls, pipari, muskatrieksts, kressalātu lapiņas, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

Burkānus sautē ar sīpoliem, pievieno ūdeni, uzvāra. Ķirbi sagriež kubiņos un kopā ar ķiploku, timiānu sviestā cepeškrāsnī izcep. Pievieno sautējumam, uzvāra. Nogaršo, vai pietiek sāls un piparu. Pievieno sagrieztu sieru, uzvārītu pienu un krējumu. Visu sablenderē. Lej šķīvjos. Arī zupā var ielikt kubiņos sagrieztu Kūpinātu tējas sieru, rotā ar kressalātu lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.