Foto-Anda Krauze

Ķirbja un kūpināta tējas siera krēmzupa
 0

Sastāvdaļas – 300 g kūpināta tējas siera, vidēji liels ķirbis, 4 burkāni, 2 sīpoli, ķiploka daiviņas, garšaugi (timiāns, rozmarīns, pētersīlis), 600 g piena un saldā krējuma (1:1), sāls, pipari, muskatrieksts, kressalātu lapiņas, sviests.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Burkānus sautē ar sīpoliem, pievieno ūdeni, uzvāra. Ķirbi sagriež kubiņos un kopā ar ķiploku, timiānu sviestā cepeškrāsnī izcep. Pievieno sautējumam, uzvāra. Nogaršo, vai pietiek sāls un piparu. Pievieno sagrieztu sieru, uzvārītu pienu un krējumu. Visu sablenderē. Lej šķīvjos. Arī zupā var ielikt kubiņos sagrieztu Kūpinātu tējas sieru, rotā ar kressalātu lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.