Foto – Anda Krauze

Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 200 g ķirbja
• 100 g burkānu
• 100 g kartupeļu
• 100 ml saldā krējuma
• 1 tējkarote rīvēta ingvera
• 1 ķiploka daiviņa
• sviests
• eļļa
• sīpols
• pipari un sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā
Skabejeva ārdās: Krievijas propagandisti sašutuši par Trampa rīcību saistībā ar Ukrainu 85
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt? 31
Lasīt citas ziņas

Ķirbi sarīvē, burkānus, kartupeļus un sīpolus sagriež un apcep eļļā. Pievieno rīvētu ingveru, piparus un ķiploku, uzlej nedaudz ūdens un sautē, kamēr dārzeņi mīksti. Tad sablendē un dārzeņu masai pievieno saldo krējumu un sāli. Ja vēlas, saldā krējuma vietā var izmantot kausēto sieru Dzintars.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.