Foto – Anda Krauze

Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 200 g ķirbja
• 100 g burkānu
• 100 g kartupeļu
• 100 ml saldā krējuma
• 1 tējkarote rīvēta ingvera
• 1 ķiploka daiviņa
• sviests
• eļļa
• sīpols
• pipari un sāls

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Ķirbi sarīvē, burkānus, kartupeļus un sīpolus sagriež un apcep eļļā. Pievieno rīvētu ingveru, piparus un ķiploku, uzlej nedaudz ūdens un sautē, kamēr dārzeņi mīksti. Tad sablendē un dārzeņu masai pievieno saldo krējumu un sāli. Ja vēlas, saldā krējuma vietā var izmantot kausēto sieru Dzintars.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.