Foto – Anda Krauze

Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu 0

Sastāvdaļas (1 porcija)
• 200 g ķirbja
• 100 g burkānu
• 100 g kartupeļu
• 100 ml saldā krējuma
• 1 tējkarote rīvēta ingvera
• 1 ķiploka daiviņa
• sviests
• eļļa
• sīpols
• pipari un sāls

Pagatavošana.

“Tā nu mēs ēdām kā divi bomži,” Līga pastāsta par nepatīkamo pārsteigumu Āgenskalna tirgū
“Sviež ēdienu te pa galdu…” Magone vairs neklusē un atklāj, ko šova kameras viņas attiecībās ar Edgaru nenofilmēja
Eksperti ir nosaukuši 9 automašīnas, no kurām vajadzētu izvairīties pensionāriem
Lasīt citas ziņas

Ķirbi sarīvē, burkānus, kartupeļus un sīpolus sagriež un apcep eļļā. Pievieno rīvētu ingveru, piparus un ķiploku, uzlej nedaudz ūdens un sautē, kamēr dārzeņi mīksti. Tad sablendē un dārzeņu masai pievieno saldo krējumu un sāli. Ja vēlas, saldā krējuma vietā var izmantot kausēto sieru Dzintars.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.