 
            Foto – Andris Tiļļa
    GARDI! Šķelto zirņu biezenis ar grūbām un bekonu 1
Aukstajā laikā gribas siltu ēdienu. Pagatavoju šķelto zirņu biezeni kopā ar miežu grūbām.
            Reklāma
            
                
                    
                
            
            Reklāma
        
    
                                                Nekad nekombinējiet medu ar šiem sešiem pārtikas produktiem: lūk, kāpēc!
                            
                            
                                                Dūmi, sprādzieni un panika: īsta elles nakts pašā Krievijas sirdī, Ukrainas uzbrukums paralizē elektrostaciju
                                    67
                            
                            
                                                Negaidīts Krievijas solis: kuģis, kas uzbruka Ukrainai, pārvietojās uz Baltijas jūru
                            
                            Zirņus un grūbas vāra sālītā ūdenī un ēd kopā ar ceptām bekona šķēlītēm. Ļoti gardi, turklāt sātīgi! Īpaši garšīgi, piedzerot klāt kefīru.
                                                Kartupeļu un gaļas sacepums
                            
                            
                                                Siera uzkoda pie čipsiem
                            
                            
                                                Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti
                            
                            
                                                Dzirkstošs saldais ēdiens ar “Dāmu pirkstiņiem” un ogām. Izmēģini jau šodien!
                            
                            
                                                Sīpolu zupiņa – Francijas esence. Klasiska recepte
                            
                            
                                
                                            FOTO: Banānu un karameļu deserts ar krēmu
                            
                            
                                                Žāvēti augļi 
ar auzu pārslām un medu
                            
                            
                                                Šokolādes krēms ar karamelizētu fenheli, maskarpones sieru un svaigām ogām
                            
                             
                 
                 
                
                                 
                
                             
                
                             
                
                                 
                
                                 
                
                             
                
                            


