Foto: Ilze Pētersone

Ķirbju krēmzupa ar putotu kazas sieru un grauzdētiem lazdu riekstiem 0

800 g ķirbju, 200 g burkānu, 200 g kartupeļu sagriež lielos gabalos, pārslaka ar olīveļļu, apkaisa ar timiānu un cep cepeškrāsnī 200 °C, līdz gatavi. 200 g sīpolu sagriež plānās ripiņās, apcep olīveļļā, pievieno timiānu, ingveru, čili, piparus un kopā ar apceptajiem dārzeņiem pasautē apmēram 2 min. Pievieno 700 g vistas buljonu un sautē, līdz gatavs. Masu sablendē, pievienojot 100 g krēmsiera, sāli, piparus. Pielej 100 g saldā krējuma un uzvāra, pievieno piparus un pēc garšas citrona sulu.

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā 134
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Zupu pasniedz ar 80 g kazas siera, kas saputots ar 40 g salda krējuma, kā arī ar 100 g piena putām, kas iegūtas, uzputojot uzkarsētu pienu. Pārkaisa ar grauzdētiem 20 g lazdu riekstiem, dekorē ar zaļumiem un pārslaka ar ķirbju eļļu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.