Foto-Aija Geida

Ķirši ar laimu un banāniem 0

Sastāvdaļas (litram ievārījuma):

350 g no kauliņiem iztīrītu ķiršu, 150 g nomizotu un gabaliņos sagrieztu banānu, 1 laims, 50 ml ūdens, 500 g ievārījuma cukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri
“Es nerunāju latviski!” Tūrists no Šveices, kurš apguvis latviešu valodu, sašutis, ka vairākās kafejnīcās nevar veikt pasūtījumu valsts valodā 158
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

Ķiršus nomazgā un izņem kauliņus. Banānus sagriež gabaliņos. Laimam norīvē miziņu, ar nazi uzmanīgi noņem balto mizu un pašu arī sagriež mazos gabaliņos. Visu liek katlā, pievieno ūdeni un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 5 minūtes. Pilda tīrās burkās un aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.