Foto-Aija Geida

Ķirši ar laimu un banāniem 0

Sastāvdaļas (litram ievārījuma):

350 g no kauliņiem iztīrītu ķiršu, 150 g nomizotu un gabaliņos sagrieztu banānu, 1 laims, 50 ml ūdens, 500 g ievārījuma cukura.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Krievijā atgriežas “mežonīgie deviņdesmitie”: maksājumu problēmu dēļ krievi par precēm norēķinās barterī
Veselam
Ko nedrīkst ēst no rīta: 8 ēdieni, kurus nevajadzētu ēst tukšā dūšā
Veselam
Inficēja miljoniem cilvēku un pazuda: zinātnieki joprojām meklē atbildes, kas izraisīja noslēpumaino “miega slimību”
Lasīt citas ziņas

Ķiršus nomazgā un izņem kauliņus. Banānus sagriež gabaliņos. Laimam norīvē miziņu, ar nazi uzmanīgi noņem balto mizu un pašu arī sagriež mazos gabaliņos. Visu liek katlā, pievieno ūdeni un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 5 minūtes. Pilda tīrās burkās un aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.