Foto-Aija Geida

Ķirši ar laimu un banāniem 0

Sastāvdaļas (litram ievārījuma):

350 g no kauliņiem iztīrītu ķiršu, 150 g nomizotu un gabaliņos sagrieztu banānu, 1 laims, 50 ml ūdens, 500 g ievārījuma cukura.

Pagatavošana.

VIDEO. “Jau divas avārijas, bet ceļa tīrītāja neviena, ko jūs gaidāt?” Mārtiņš nikns par gauso darbu uz A9 1
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Runājiet par “ērkšķi” Baltijas valstu drošības pusē: atkal globāli izskan Latvijas vārds 1
Lasīt citas ziņas

Ķiršus nomazgā un izņem kauliņus. Banānus sagriež gabaliņos. Laimam norīvē miziņu, ar nazi uzmanīgi noņem balto mizu un pašu arī sagriež mazos gabaliņos. Visu liek katlā, pievieno ūdeni un vāra uz lēnas uguns 10 minūtes. Pievieno ievārījuma cukuru un vāra vēl 5 minūtes. Pilda tīrās burkās un aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.