To nu gan tev nevajadzētu ēst 0

Vai pārmetošā tonī: tu taču to negrasies ēst, vai ne? Parasti kas tāds tiek teikts par produktiem, kas satur daudz cukura vai tauku. Tie ir našķi un dažādas uzkodas. Cilvēki, kuri ievēro diētu, reizēm apzināti atļaujas kādu garšīgu vaļību. Tev nevajadzētu aizrādīt, ja vien nevēlies cilvēkā izraisīt stresu un vainas izjūtu par to, ko viņš ir apēdis. Stress, starp citu, ir viens no faktoriem, kas veicina pārēšanos un teju neapzinātu ķeršanos pie neveselīgiem našķiem.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Lasīt citas ziņas

Vislabākais, ko vari darīt, ir uzticēties cilvēkam un nekritizēt viņa izvēles ēšanas ziņā.

Tagad tu izskaties krietni labāk

Tā tiešām nav labākā lieta, ko kādam teikt, taču šī frāze diezgan bieži, protams, gribot tikai to labāko, “izslīd” no mūsu mutēm, redzot, ka kāds kļuvis slaidāks. Jebkurš no mums grib izskatīties labi, bet no šādas frāzes jutīgāks cilvēks nolasīs vēstījumu – iepriekš tu izskatījies slikti, tagad labāk, bet vēl ir, uz ko tiekties.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ai, vienalga pēc tam atkal pieņemsies svarā

“Supermotivējoša” frāze! Šāds pesimistisks apgalvojums cilvēkā var sēt neticību tam, ka pēc notievēšanas izdosies saglabāt slaidu augumu. Ko tādu ir ļoti nepatīkami dzirdēt.

Šāda frāze laupa cerības pat tad, ja to izsaki kā joku. Cilvēks saņem vēstījumu: kāda gan jēga censties, ja liekais svars pēc tam atkal būs atpakaļ? Tas pat var likt “norauties” no diētas
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.