Foto- Valdis Semjonovs

Krāsnī cepta kukurūzas cāļa krūtiņa ar ceptām bietēm, pastinaka biezeni un kokosa mērci 0

Sastāvdaļas: 2 kukurūzas cāļa krūtiņas, jaunās bietes, 100 g pastinaka, 80 g saldā krējuma, 40 g olīveļļas, 2 ķiploka daiviņas, 150 g kokospiena, 10 g ingvera, 1 citronzāles stiebrs, 30 g Šalotes sīpolu, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

 

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Bietes liek folijā, uzkaisa sāli, piparus, pārlej olīveļļu un cep cepeškrāsnī, kamēr mīkstas. Kukurūzas cāļa krūtiņai uzkaisa sāli un piparus, apcep uz pannas un tad 6 – 8 minūtes turpina cept cepeškrāsnī.

Katliņā liek citronzāli, ingveru, Šalotes sīpolu un viegli apcep olīveļļā. Pēc tam pievieno kokospienu, sāli un piparus, uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pastinaku nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā ar ūdeni un vāra, kamēr mīksts. Pievieno saldo krējumu, sāli un sablendē.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.