Foto- Valdis Semjonovs

Krāsnī cepta kukurūzas cāļa krūtiņa ar ceptām bietēm, pastinaka biezeni un kokosa mērci 0

Sastāvdaļas: 2 kukurūzas cāļa krūtiņas, jaunās bietes, 100 g pastinaka, 80 g saldā krējuma, 40 g olīveļļas, 2 ķiploka daiviņas, 150 g kokospiena, 10 g ingvera, 1 citronzāles stiebrs, 30 g Šalotes sīpolu, sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma

 

Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
Lasīt citas ziņas

Bietes liek folijā, uzkaisa sāli, piparus, pārlej olīveļļu un cep cepeškrāsnī, kamēr mīkstas. Kukurūzas cāļa krūtiņai uzkaisa sāli un piparus, apcep uz pannas un tad 6 – 8 minūtes turpina cept cepeškrāsnī.

Katliņā liek citronzāli, ingveru, Šalotes sīpolu un viegli apcep olīveļļā. Pēc tam pievieno kokospienu, sāli un piparus, uzkarsē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pastinaku nomizo, sagriež nelielos gabaliņos, liek katlā ar ūdeni un vāra, kamēr mīksts. Pievieno saldo krējumu, sāli un sablendē.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.