Riga24TV Publicitātes foto

Krēmīgā siera kūka ar medus kraukšķi 0

Biezpienu izberž caur sietiņu, lai būtu viendabīga masa. Pievieno bez piedevu EKO jogurtu, olas, cukuru, vaniļu, citrona miziņu ierīvē. Sajauc līdz viendabīgai masai, regulē konsistenci ar miltiem, ja vēlies biezāku un drūpošāku, pievieno vairāk miltu. Pamatnei, sablenderē cepumus, pievieno medu un izkausētu sviestu. Šo pamatni izklāj kūkas pannā, ar maliņām uz augšu. Ielej pusi ar gatavo masu, pārlej pāri ar izkausētu šokolādi, un pārlej ar atlikušo masu. Liec cepties 165 grādos 20-30 minūtes.

Reklāma
Reklāma
“Vecāki un pedagogi ir pastrādājuši noziegumu pret bērniem!” Skolotājs pastāsta par reālo situāciju skolās
Gadsimtiem rūpīgi glabāts noslēpums: ko par tevi atklāj tava dzimšanas mēneša akmens
“Mana meita noteikti nav vienīgā!” Tēvs brīdina vecākus, lai sargā bērnus no kebabnīcu darbiniekiem 16
Lasīt citas ziņas

Atsevišķi katliņā ielej ūdeni un cukuru, sildi līdz izkusis cukurs. Pievieno medu un sildi līdz ir zeltaini brūna krāsa. Sagatavo trauku ar cepamo papīru kurā pārliesi gatavo medus kraukšķi. Kad masa ir karsta un zeltaini brūna pieber karoti ar sodu, intensīvi maisot pārlej sagatavotajā traukā un atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.