Foto no kamelena.ru

Kūka ar upeņu masas pildījumu 0

Mīklai:

150 g miltu

50 g sviesta

50 g cukura

1 olas

Pildījumam: 

200 g upeņu

120 g cukura

100 g saldā krējuma

2 olas

20 g kartupeļu cietes

Gatavo mīklu. Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru. Pievieno olas, samaisa.

Reklāma
Reklāma
TV24
Šoreiz “šefs” ir pielaidis kolosālu kļūdu. Vai Krievijas elite patiesībā gaida Putina nāvi? 41
RAKSTA REDAKTORS
“Šorīt viņi tur stāvēja vairāk nekā pusstundu, diskusijas bija skaļos toņos” – jautājam instruktoram, kuram no šoferiem šādā situācijā ir priekšroka 3
Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 18
Lasīt citas ziņas

Pakāpeniski pievieno miltus, katru reizi kārtīgi samaisot.

Sataisa no mīklas bumbiņu.

Mīklu liek formā, vislabāk 22 cm diametrā. Izkārto pa visu formiņu un izveido malas 3 cm augstumā.

Liek ledusskapī uz 30 minūtēm.

CITI ŠOBRĪD LASA

Upenes liek blenderī. Pievieno 100 g karsta ūdens, sablenderē, līdz veidojas vienmērīga masa.

Iegūto masu liek caurdurī (biezumus izmet).

Sakuļ olas. Pievieno ogas, cukuru, saldo krējumu un cieti. Labi samaisa, lai veidotos vienmērīga masa un cukurs izkustu.

Sagatavoto mīklas formu liek 180 grādos cepeškrāsnī un cep 15 minūtes.

Izņem mīklu no cepeškrāsns, liek pildījumu un cep vēl 30 minūtes.

Pilnībā atdzesē un tikai tad pasniedz.

Recepte no kamelena.ru