Foto – Fotolia

Kūpināta cūkgaļa ar liepziediem un rudzupuķēm. Gaļiņa ar brīvdienu smaržu! 0

“Cūkgaļas marinādi vasarā iesaku gatavot, izmantojot liepziedus un rudzupuķes, kas dod savu neatkārtojamo – vasaras – garšu,” pieredzē dalās “Restorāna 3” pavārs Ēriks Dreibants. Viņš iesaka marinādei pievienot arī priežu čiekuru sīrupu, kas nopērkams bioloģiskajos veikalos un tirdziņos.

Gatavošana

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Visas sastāvdaļas samaisa kopā un ierīvē cūkgaļas cauraudzi, ietin papardēs un ledusskapī marinē divas dienas. Kūpina apmēram 80 0C aptuveni 4 stundas.

Pasniedz ar alu, rudzu maizi un kaņepju sviestu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.