Foto – bradleysmoker.co.nz/

Mājās kūpināta vista ar kadiķogām un pētersīļiem 0

Svaigi kūpinājumi ir tie, kas maltītei vasarā piešķir svētku noskaņu un pamodina gardēdi ikvienā. “Kūpinājumus var grezni pasniegt uz rabarberu lapas un baudīt kopā ar paša gatavotu kaņepju sviestu,” stāsta “Restorāna 3” saimnieks un pavārs Ēriks Dreibants.

Reklāma
Reklāma
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Bijušais diplomāts: Savulaik līdzīgu kļūdu pieļāva Raimonds Pauls. Tautā mīlētais komponists nespēja pretoties lielas naudas vilinājumam 91
Kokteilis
“Turiet ciet savu muti!” Veidemane, satraucoties par Maestro, iekuļas publiskā strīdā
Lasīt citas ziņas

“Kūpināšanai iesaku izvēlēties bioloģiski audzētas vistas – to garša ir izcila!” rekomendē “Restorāna 3” pavārs Ēriks Dreibants.

Gatavošana:
Ūdenī (tas var būt silts vai auksts) iejauc visas marinādei paredzētās sastāvdaļas – marinādei jābūt stiprākai, nekā jums garšotu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Veselu vistu ar šķērēm pārgriež vēdera pusē. Vistu liek bļodā, pārlej ar marinādi un zem sloga marinē 12 stundas. Pirms liek kūpinātavā, vistu ar dvieli noslauka. Kūpinātavā apmēram 80 0C kūpina 4–5 stundas.

Pasniedz ar grilētiem sezonas dārzeņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.