Ātri marinētie tomāti un gurķi
 2

Marinādei uzvāra litru ūdens, vārot pieber sāli un cukuru, pievieno etiķi. Traukam uzliek vāku, lai etiķis neiztvaikotu.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna 199
Lasīt citas ziņas

Tīrās 0,5 l burkās katrā ieliek 1 lauru lapu, 1 ķiploka daiviņu un 5–7 piparus.

Nomazgātus gurķus sagriež šķēlēs, sīpolus – ripiņās. Katlā ieber gurķus, tomātus un sīpolus. Apmaisa, uzlej sagatavoto marinādi un vāra aptuveni 10 minūtes. Karstu pilda burkās un aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.