Tu neatsakies no saviem sapņiem 3


Labas attiecības tevi “nenovelk” pie zemes – tā vietā tām būtu no tevis jādabū ārā visu to labāko. Īstajās attiecībās tu tiksi mudināta sasniegt savus mērķus, tiekties pretī saviem sapņiem. Ja cilvēks atsakās no saviem hobijiem un mērķiem, viņš kļūst nelaimīgs, tādēļ, ja attiecībās tu jūti, ka vari brīvi fokusēties uz saviem sapņiem, tad viss ir kārtībā!

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Tu neuzskati, ka tavs laimes koncepts ir vienīgais pareizais
Nobriedusi sieviete zina, ka katra cilvēka ideja par laimi var būt citādāka. Ja viņas partnerim patīk pabūt vienatnē, tad viņa viņam to nodrošina, ja partnerim patīk spēcīga jūtu izrādīšana, tad sieviete centīsies savas jūtas izpaust vismīļākajos veidos. Šāda sieviete neizdara kaut kādus “no zila gaisa izvilktus” secinājumus par to, kas viņas partneri padara laimīgu – tā vietā viņa novēro to, kas viņas partnerim sagādā lielāko prieku un tā arī cenšas rīkoties.

Tu neatsakies no savas pašcieņas
Ir normāli attiecību laikā mazliet mainīties, bet nobriedusi sieviete neatsakās no savas pašcieņas. Šāda sieviete neļauj partnerim pret sevi izturēties rupji, lamāties un aizvainot – viņa sagaida, ka partneris pret viņu izturēsies tāpat kā visi citi mīļotie cilvēki viņas dzīvē. Un, ja vīrietis to nespēj darīt, viņam sievietes sirdī nav vietas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tu vārdus “es tevi mīlu” neuztver vienkārši
Nobriedusi sieviete saprot šo trīs maģisko vārdu nozīmi, tādēļ viņa cenšas attiecību laikā saglabāt šo vārdu patieso vērtību. Viņa nesaka “es tevi mīlu” pēc katras sarunas ar savu vīrieti – viņa to saka pareizajos momentos, kad partneris tajā arī ieklausīsies.

Tev nav nepieciešams visu laiku uzturēt kontaktu ar savu vīrieti
Nobriedušai sievietei nav nepārtraukti jāspaida telefons, lai sazinātos ar savu mīļoto, jo viņai ir arī pašai sava dzīve. Viņa ir pietiekami pārliecināta par sevi, lai uzticētos savam partnerim, kad viņš nav blakus – nepārtraukta īsziņu rakstīšana ir laika izniekošana.

Tu savās attiecībās nedalies “ar visu pasauli”
Nobriedusi sieviete zina, ka, lai arī cik lieliskas nebūtu viņas attiecības, tai ir jābūt intīmai lietai, kas paliek starp jums abiem. Kopīga bilde Facebook, protams, nav nekas traks, bet, ja katrs otrais sociālo portālu ieraksts ir par jūsu attiecībām, tas liecina par to nenopietnību. Tad ir jāsāk domāt, vai attiecības ir tiešām īstas vai arī tā ir tikai “greznuma lietiņa”?

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.