Foto: Artūrs Nīmanis

Līzbetes kanēļkafija. Recepti piedāvā rakstniece Dace Judina 0

Sastāvdaļas
• metāla kafijas kanna vai grāpis, avota ūdens, laba maltā kafija

Veselam
Ko nedrīkst lietot kopā ar kafiju: pētnieki izceļ piecus bīstamus pārtikas produktus
“Notiek kaut kas nepatīkams” – Polija izslēgta no miera sarunām Londonā
Veselam
Vakara ēdienkarte saldākam miegam: 8 pārtikas produkti, kas palīdzēs iemigt bez pūlēm
Lasīt citas ziņas

uz 2 litriem ūdens:
• 8 tējkarotes kafijas (ar cepurīti)
• 4–6 krustnaglinas
• prāva kanēļa standziņa vai tējkarote malta kanēļa
• naža gals svaigi maltu melno piparu
• naža gals sāls
• 2–3 smaržīgie pipari
• 8 lieli brūnie karameļcukura graudiņi

Pagatavošana.
Traukā ielej krūzīti verdoša ūdens, ieber kafiju, samaisa, brīdi nogaida. Lēni lej pārējo ūdeni, pakāpeniski pievienojot garšvielas. Uzliek vāku un ļauj 10–15 minūtes ievilkties. Bauda ar izjūtu!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.