Foto: Artūrs Nīmanis

Līzbetes kanēļkafija. Recepti piedāvā rakstniece Dace Judina 0

Sastāvdaļas
• metāla kafijas kanna vai grāpis, avota ūdens, laba maltā kafija

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

uz 2 litriem ūdens:
• 8 tējkarotes kafijas (ar cepurīti)
• 4–6 krustnaglinas
• prāva kanēļa standziņa vai tējkarote malta kanēļa
• naža gals svaigi maltu melno piparu
• naža gals sāls
• 2–3 smaržīgie pipari
• 8 lieli brūnie karameļcukura graudiņi

Pagatavošana.
Traukā ielej krūzīti verdoša ūdens, ieber kafiju, samaisa, brīdi nogaida. Lēni lej pārējo ūdeni, pakāpeniski pievienojot garšvielas. Uzliek vāku un ļauj 10–15 minūtes ievilkties. Bauda ar izjūtu!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.