Foto – Shutterstock

Mājās dūmotas mednieku desiņas. Zemnieku saimniecības “Kraujas” recepte” 3

Ņem 2 kg cūkgaļas un 2 kg liellopu gaļas, pieliek 0,5 kg speķa, visu samaļ, ieber sāli, 20 g piparu, 20 g cukura, 8–10 g sarkano piparu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Aizvainojums uz mūžu: piecas zodiaka zīmes, kuras nespēj piedot pāri darījumus
Kokteilis
Tas ir neprāts! Mākslīgais intelekts nosauc 5 automašīnas, kuras labāk nepirkt lietotas
TV24
Rajevs: Ir skaidrs – krievi pie mūsu robežas uz noteiktu laiku koncentrēs savus spēkus
Lasīt citas ziņas

Masu pamatīgi sastrādā un cieši pilda tievajās zarnās. Gatavās desiņas liek uz galda, virsū uzliek dēli un slogu.
Tā tur divas dienas. Tad liek vējainā vietā dažas dienas žūt, pēc tam dūmo. Tā top brīnum gardas mednieku desiņas zemnieku saimniecībā “Kraujas”.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.