Foto – Shutterstock

Mājās dūmotas mednieku desiņas. Zemnieku saimniecības “Kraujas” recepte” 3

Ņem 2 kg cūkgaļas un 2 kg liellopu gaļas, pieliek 0,5 kg speķa, visu samaļ, ieber sāli, 20 g piparu, 20 g cukura, 8–10 g sarkano piparu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Lasīt citas ziņas

Masu pamatīgi sastrādā un cieši pilda tievajās zarnās. Gatavās desiņas liek uz galda, virsū uzliek dēli un slogu.
Tā tur divas dienas. Tad liek vējainā vietā dažas dienas žūt, pēc tam dūmo. Tā top brīnum gardas mednieku desiņas zemnieku saimniecībā “Kraujas”.

Vairāk recepšu un padomu – tematiskajā avīzē “Mājas Gardumi”!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.