Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls
Foto: Ilze Pētersone

Virtuve – koncentrējies uz virsmām un ierīcēm, ko izmanto ik dienu 2

Zona ap izlietni ir viena no visintensīvāk izmantotajām virsmām virtuvē. Lai pie tās nekrātos trauki, Dana Gulbe iesaka atbrīvoties no trauku žāvēšanas režģa un tā vietā izmantot izklātu virtuves dvielīti. Tas motivē nožuvušos traukus ātrāk salikt plauktos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 83
Lasīt citas ziņas

Virsmas tīrīšanai izmanto universālu izsmidzināmo tīrīšanas līdzekli “Seal Universal”, jo tam ir neitrāla smarža un plašs pielietojums – ar to var tīrīt arī citas virsmas, tostarp virtuves galdu.

Izlietnes tīrīšanai izmanto dezinficējošu tīrīšanas līdzekli, lai novērstu nepatīkamās smakas. Parocīgi virtuvē ir turēt “Veleda” sūklīšus un universālo lupatiņu rezerves, kuras ir parocīgas ikdienas tīrīšanas darbiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Arī trauku mazgājamā mašīna ir jātīra, lai tā varētu efektīvi pildīt savu funkciju. Pirmā daļa ir mehāniskā tīrīšana – izņem trauku grozu, nomazgā to ar tīrīšanas līdzekli, piemēram, “The Pink Stuff” universālo līdzekli, iztīri trauku mašīnas iekšpusi, durvis, savienojuma vietas un stūrīšus, kā arī zem tekoša ūdens izmazgā filtru.

Tad mašīnā ievieto “Finish Dual Action Citrus” trauku mazgājamās mašīnas kopšanas līdzekli atbilstoši instrukcijai un ieslēdz režīmu ar vismaz 65 grādu temperatūru. “Maxima Latvija” veikalos līdz 25. martam norisinās Tīrības dienas, kuru laikā par izdevīgām cenām iespējams iegādāties tīrīšanas līdzekļus, kuri noderēs gan ikdienas tīrīšanas darbiem, gan padziļinātai tīrīšanai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.