Mannas pudiņš ar aprikožu biezeni 0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes. (jāparedz laiks vārīšanai un atdzišanai)
Katrā porcijā apm. 256 kcal/1071 kJ 10 g olbaltumvielu, 8 g tauku, 33 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
“Viņi bija piesprādzēti autosēdeklīšos un atstāti mašīnā…” Mammas izvēle par labu lūpu filleriem nogalina mazuli 3
Lasīt citas ziņas

1. Nelielā katliņā uzvāra pienu. Maisot tajā iejauc cukuru un kanēli. Pievieno mannas putraimus un, pastāvīgi maisot, vāra uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Noliek atdzist.

2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un iejauc mannas virumā, olu baltumus ar sāli stingri sakuļ. Iecilā mannas virumā. Deserta formiņas izskalo ar aukstu ūdeni, iepilda mannas masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Aprikozes nomazgā, nosusina, sadala, izņem kauliņus, sīki sagriež. Kopā ar bumbieru ievārījumu un divām ēdamkarotēm ūdens uzkarsē katliņā, pavāra divas, trīs minūtes. Sablenderē, atdzesē. Pudiņu pasniedz ar aprikožu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.