Mannas pudiņš ar aprikožu biezeni 0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes. (jāparedz laiks vārīšanai un atdzišanai)
Katrā porcijā apm. 256 kcal/1071 kJ 10 g olbaltumvielu, 8 g tauku, 33 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Situācija strauji mainās – Krievija sāk zaudēt. Karš Ukrainā ir kļuvis par stratēģisku slazdu Putinam
Veselam
6 lietas, kas jādara pēc pulksten 17.00, lai palēninātu novecošanos
Šeihi grib iznīcināt Putinu? Pēdējā laikā aizvien skaidrāk iezīmējas draudi, kas var īpaši smagi skart Krieviju
Lasīt citas ziņas

1. Nelielā katliņā uzvāra pienu. Maisot tajā iejauc cukuru un kanēli. Pievieno mannas putraimus un, pastāvīgi maisot, vāra uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Noliek atdzist.

2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un iejauc mannas virumā, olu baltumus ar sāli stingri sakuļ. Iecilā mannas virumā. Deserta formiņas izskalo ar aukstu ūdeni, iepilda mannas masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Aprikozes nomazgā, nosusina, sadala, izņem kauliņus, sīki sagriež. Kopā ar bumbieru ievārījumu un divām ēdamkarotēm ūdens uzkarsē katliņā, pavāra divas, trīs minūtes. Sablenderē, atdzesē. Pudiņu pasniedz ar aprikožu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.