Mannas pudiņš ar aprikožu biezeni 0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes. (jāparedz laiks vārīšanai un atdzišanai)
Katrā porcijā apm. 256 kcal/1071 kJ 10 g olbaltumvielu, 8 g tauku, 33 g ogļhidrātu

Kokteilis
2026. gada upuri: šīs zodiaka zīmes saņems skarbu mācību no likteņa
Eiropa ir brīdināta! Krievijas “Pastardienas radio” pārraida 15 šifrētus ziņojumus; pieminēta arī Latvija
“Sākumā domāju, ka kļūda…” Pircējs pamatīgi samulsis par lasīto uz “Selgas” produkta iepakojuma
Lasīt citas ziņas

1. Nelielā katliņā uzvāra pienu. Maisot tajā iejauc cukuru un kanēli. Pievieno mannas putraimus un, pastāvīgi maisot, vāra uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Noliek atdzist.

2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un iejauc mannas virumā, olu baltumus ar sāli stingri sakuļ. Iecilā mannas virumā. Deserta formiņas izskalo ar aukstu ūdeni, iepilda mannas masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Aprikozes nomazgā, nosusina, sadala, izņem kauliņus, sīki sagriež. Kopā ar bumbieru ievārījumu un divām ēdamkarotēm ūdens uzkarsē katliņā, pavāra divas, trīs minūtes. Sablenderē, atdzesē. Pudiņu pasniedz ar aprikožu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.