Mannas pudiņš ar aprikožu biezeni 0

Gatavošanas laiks: apm. 25 minūtes. (jāparedz laiks vārīšanai un atdzišanai)
Katrā porcijā apm. 256 kcal/1071 kJ 10 g olbaltumvielu, 8 g tauku, 33 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
RAKSTA REDAKTORS
“Vērojot liepu ziedus un gājputnus…” Laika vērotājs Bukšs atklāj, kāds būs rudens un kad sāksies ziema 59
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Lasīt citas ziņas

1. Nelielā katliņā uzvāra pienu. Maisot tajā iejauc cukuru un kanēli. Pievieno mannas putraimus un, pastāvīgi maisot, vāra uz mazas uguns, līdz masa sabiezē. Noliek atdzist.

2. Olu dzeltenumus atdala no baltumiem un iejauc mannas virumā, olu baltumus ar sāli stingri sakuļ. Iecilā mannas virumā. Deserta formiņas izskalo ar aukstu ūdeni, iepilda mannas masu.

CITI ŠOBRĪD LASA

3. Aprikozes nomazgā, nosusina, sadala, izņem kauliņus, sīki sagriež. Kopā ar bumbieru ievārījumu un divām ēdamkarotēm ūdens uzkarsē katliņā, pavāra divas, trīs minūtes. Sablenderē, atdzesē. Pudiņu pasniedz ar aprikožu biezeni.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.