Marinēti zaļi tomātiņi. Izskatīgi un kraukšķīgi! 0

Pagatavošana

Mazus, zaļus tomātiņus nomazgā, notīra un liek burkās. Starp tomātiem kārto notīrītus un nomazgātus sīpoliņus, dilles un mārrutkus.

Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievu mērs ir pilns: tiešraides laikā viņi turpina uzbrukt Putinam, “apmētājot” viņu ar vēl neērtākiem jautājumiem
Lasīt citas ziņas

Ūdeni, etiķi, cukuru, sāli, melnos piparus, lauru lapas un sinepju sēklas uzvāra un ar karsto marinādi pārlej tomātus.

Burkas aizvāko un atstāj līdz nākamajai dienai. Nākamajā dienā marinādi nolej, uzkarsē un vēlreiz pārlej tomātiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Burkas aiztaisa un novieto aukstā un tumšā telpā uzglabāšanai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.