Foto: Ilze Pētersone

Mārtiņš Rītiņš: Raimondam Paulam uz kūkām ņiprāki pirksti nekā uz klavieru taustiņiem 0

Žurnāls “Kas Jauns” informē, ka pagājuši jau 25 gadi kopš pavārs Mārtiņš Rītiņš iedvesmo un reizē arī šokē TV skatītājus dažādos kulinārijas šovos.


Šoruden Mārtiņš pie skatītājiem ir atgriezies ar TV raidījumu Tuč, tuč Rītiņš, turklāt arī šī raidījuma nosaukums dzimis, iespaidojoties no Rītiņa tik raksturīgajiem izteicieniem, kas bieži dzirdēti viņa raidījumos un folklorizējušies tautā.

Reklāma
Reklāma
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa,” plāno aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri 382
Māte ar šausmām atklāj, ka jaundzimušais bērns, par kuru viņa rūpējās slimnīcā, nav viņas bērns 19
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 30
Lasīt citas ziņas
View this post on Instagram

Master of the house, Quick to catch yer eye at Agenskalns Market!

A post shared by Martins Ritins (@martinsritins) on


Svētdien jaunā raidījuma pirmajā sērijā Mārtiņš TV ekrānos atgriezās ar netradicionālu saldo ēdienu – siļķu saldējumu. Ar šo savādo desertu, pirms 25 gadiem viņš šokēja skatītājus un uzsāka savu pavāra karjeru televīzijā. Turklāt, ar šo ēdienu viņš devās ciemos arī pie Maestro Raimonda Paula.

CITI ŠOBRĪD LASA
View this post on Instagram

Ja Tev ledusskapī nekā nav, noķer kaiju un būs Tev… #irbe #roja #kasvarbutlabaksparso

A post shared by Martins Ritins (@martinsritins) on


Rītiņš atzīst, ka ideja par siļķu saldējumu radusies dabiski. “Lielajā ģildē klāju kāzu galdu. Zinu, ka Raimondam Paulam uz kūkām ir ņiprāki pirksti nekā uz klavieru taustiņiem. Viņš man prasa – kas tā par kūku? Saku – burkānu kūka. Viņš domā, ka apceļu, jo tajā laikā jau nekā tāda Latvijā nebija.” Tā, nu, lūk, Rītiņš norādot uz citām kūkām Raimondam teicis, ka ir vēl kāpostu un biešu kūkas, trūkstot tik siļķu saldējuma.


Pirmo raidījumu tā arī iesācis, pagatavojis un pasniedzis Raimondam Paulam siļķu saldējumu. Tik šoreiz pieļāvis kļūdu, pievienojot marinētu gurķi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.