Foto – Aija Geida

Mazās sēklu maizītes no saulespuķu sēkliņām 0

Sastāvdaļas
• 125 g rudzu miltu
• 125 g kviešu miltu
• 50 g saulespuķu sēklu
• 50 g sviesta
• 120 ml kefīra
• 50 ml ūdens
• Tējkarote cepamā pulvera
• ½ tējkarotes malta koriandra
• ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
• ¼ tējkarotes malta kanēļa
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 46
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli un garšvielām un ieberž tajos izkausētu sviestu. Pievieno kefīru un samaisa. Pielej ūdeni, pieber saulespuķu sēklas un kārtīgi izmīca. Mīklai jābūt saturīgai, lai var izveidot apaļas bumbiņas un tā neizplūst uz pannas. Sadala mīklu mazos gabaliņos, liek uz pannas, iegriež krustiņu un uzkaisa saulespuķu sēkliņas. Cep +160…+170 °C aptuveni pusstundu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.