Foto – Aija Geida

Mazās sēklu maizītes no saulespuķu sēkliņām 0

Sastāvdaļas
• 125 g rudzu miltu
• 125 g kviešu miltu
• 50 g saulespuķu sēklu
• 50 g sviesta
• 120 ml kefīra
• 50 ml ūdens
• Tējkarote cepamā pulvera
• ½ tējkarotes malta koriandra
• ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
• ¼ tējkarotes malta kanēļa
• ½ tējkarotes sāls

Veselam
“Iestājas slimnīcā ar metastātisku resnās zarnas vēzi, kuru kā hemoroīdus “ārstējusi” kaimiņiene!” Profesors nobažījies par sabiedrības bezatbildību
RAKSTA REDAKTORS
“Cik ilgi šo tolerēsim Vecrīgā?” Rīdzinieci sadusmo uz ielām tirgoto preču sortiments
“Amerikāņi tiktu iznīcināti trīs sekundēs.” Ukrainas komandieris atklāti par ASV plāniem, drošības garantijām un Krievijas patiesajiem mērķiem
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli un garšvielām un ieberž tajos izkausētu sviestu. Pievieno kefīru un samaisa. Pielej ūdeni, pieber saulespuķu sēklas un kārtīgi izmīca. Mīklai jābūt saturīgai, lai var izveidot apaļas bumbiņas un tā neizplūst uz pannas. Sadala mīklu mazos gabaliņos, liek uz pannas, iegriež krustiņu un uzkaisa saulespuķu sēkliņas. Cep +160…+170 °C aptuveni pusstundu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.