Foto – Aija Geida

Mazās sēklu maizītes no saulespuķu sēkliņām 0

Sastāvdaļas
• 125 g rudzu miltu
• 125 g kviešu miltu
• 50 g saulespuķu sēklu
• 50 g sviesta
• 120 ml kefīra
• 50 ml ūdens
• Tējkarote cepamā pulvera
• ½ tējkarotes malta koriandra
• ½ tējkarotes ķimeņu sēklu
• ¼ tējkarotes malta kanēļa
• ½ tējkarotes sāls

Reklāma
Reklāma
Mājas
Kas mājā ir netīrāks par tualeti: 14 lietas, par kurām grūti pat iedomāties
“700 eiro par Latvijas un Ukrainas karoga izkāršanu!” Carnikavā soda patriotu Raimondu. Vai likums to atļauj?
Plikas krūtis, maksas tualetes un staigāšana kājām: 22 lietas, kas amerikāņiem šķiet dīvainas Eiropā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Miltus sajauc ar cepamo pulveri, sāli un garšvielām un ieberž tajos izkausētu sviestu. Pievieno kefīru un samaisa. Pielej ūdeni, pieber saulespuķu sēklas un kārtīgi izmīca. Mīklai jābūt saturīgai, lai var izveidot apaļas bumbiņas un tā neizplūst uz pannas. Sadala mīklu mazos gabaliņos, liek uz pannas, iegriež krustiņu un uzkaisa saulespuķu sēkliņas. Cep +160…+170 °C aptuveni pusstundu.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.