Mazsālīti gurķīši ar citrona sulu. Gatavi 15 minūtēs! 0
Lai tiktu pie viegli sālītiem gurķīšiem, tos sagriež gareniski, liek bļodā, pārklāj ar dillēm (lai no tām ātrāk izdalītos sula, dilles sadauza ar naža trulo pusi), uzspiež ķiploku, uzslaka citrona sulu, uzbārsta sāli un cukuru.
Reklāma
Reklāma
Pēc 10–15 minūtēm gurķus var celt galdā.
Numeroloģija un skaitļu maģija: kā jūsu tālruņa numurs ietekmē jūsu likteni un kad to mainīt?
1
TV24
“Jāklausās, ka esam šmaukušies.” Par netaisnību un piemaksām tiem pensionāriem, kuri strādājuši padomju laikā
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
178
! Šādi pagatavotus gurķus nevar ilgi uzglabāt, jo dārzenis atsulojas un kļūst mīksts.