
Foto – Fotolia
Mazsālīti gurķīši ar citrona sulu. Gatavi 15 minūtēs! 3
Lai tiktu pie viegli sālītiem gurķīšiem, tos sagriež gareniski, liek bļodā, pārklāj ar dillēm (lai no tām ātrāk izdalītos sula, dilles sadauza ar naža trulo pusi), uzspiež ķiploku, uzslaka citrona sulu, uzbārsta sāli un cukuru.
Reklāma
Reklāma
Pēc 10–15 minūtēm gurķus var celt galdā.
Kā atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
“Pirmo sēru periodu ar raudāšanu ik dienu jau esmu pārvarējusi!” Aktrise Burnicka nāk klajā ar bēdīgu ziņu
Vai tiešām kāds plāno nogalināt Putinu? Krievijā pieaug bažas par iespējamu atentātu
26
! Šādi pagatavotus gurķus nevar ilgi uzglabāt, jo dārzenis atsulojas un kļūst mīksts.