
Foto – Fotolia
Mazsālīti gurķīši ar citrona sulu. Gatavi 15 minūtēs! 3
Lai tiktu pie viegli sālītiem gurķīšiem, tos sagriež gareniski, liek bļodā, pārklāj ar dillēm (lai no tām ātrāk izdalītos sula, dilles sadauza ar naža trulo pusi), uzspiež ķiploku, uzslaka citrona sulu, uzbārsta sāli un cukuru.
Reklāma
Reklāma
Pēc 10–15 minūtēm gurķus var celt galdā.
Putins atkal maina pasaules kārtību: Krievija kļūst par pirmo valsti, kas oficiāli atzīst Taliban valdību
“Zemi pārklās rūgta rasa…” Mākslīgā intelekta “Nostradama” pareģojumi tuvākajiem 50 gadiem uzdzen šermuļus
“Izmetu miskastē” – pircējs dalās ar nepatīkamu pieredzi, iepērkoties Āgenskalna tirgū
1
! Šādi pagatavotus gurķus nevar ilgi uzglabāt, jo dārzenis atsulojas un kļūst mīksts.