
Foto – Shutterstock
Zemeņu uzputenis no Masiļūnes recepšu krājumiem 4
Šī recepte man iepatikās, jo bez mannas uzputenis top vēl vieglāks.
Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Vajadzēs: 100 g zemeņu; 20 g cukura; ½ olas baltuma; 1,5 g želatīna. Pagatavošana: zemenes izberž caur sietiņu. Pievieno cukuru, olas baltumu, izšķīdinātu želatīnu un puto, līdz masa top gaisīga. Liek traukā un kādu brīdi patur ledusskapī. Pasniedz ar pienu vai saldu krējumu.
Pelēko zirņu pikas ar tecinātu skābo krējumu, sieru un dārzeņu čipsiem
Kādā Mēnesī gatavojot sieru, izdodas lielāks daudzums? + īpašā recepte
Mājās gatavots siers ar kaltētiem tomātiem
Latviešu zeltainais Panna cotta
Šogad konkurss “Rīgas kūkas garša 2016” tiks veltīts Rīgas torņiem
Savvaļas pica – garda un diezgan veselīga