Foto – Fotolia

Mazsālītu gurķu salāti ar ķiploku pulveri. Vienkārši un pikanti! 0

Pagatavošana

Sagriež svaigus gurķus šķēlēs, pārkaisa ar ķiploku vai diļļu–ķiploku pulveri un sāli, noliek ledusskapī ievilkties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Viljams paliek ēnā! Pēc Harija un Čārlza III tikšanās attiecības karaliskajā ģimenē krasi mainījušās
Lasīt citas ziņas

Pēc 2–3 stundām var pasniegt. Visērtāk sagatavot vakarā pasniegšanai nākamajā dienā. Ķiploku pulveris ir stiprs un izšķīst pamazām – prātīgi,
nepārdozē!

Kā pagatavot ķiploku pulveri?

Šis process tiešām ir darbietilpīgs, bet rezultāts ir tā vērts: no ķiploka katras daiviņas jānoloba miziņa, katra daiviņa jāsagriež vienāda biezuma šķēlītēs un vienmērīgi jāizklāj uz sietiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kad tās izžuvušas, maļ pulverī. No trim kilogramiem svaigu ķiploku iznāk viens kilograms pulvera.

Sagatavots pēc tematiskā izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.