Biešu sulā pagatavoti miežu putraimi, baravikas, melnās lēcas, skābais krējums 0

Sastāvdaļas 1 porcijai:

miežu putraimi 120g
bietes 100g
sviests 35g
baravikas 45g
melnās lēcas 25g
skābs krējums 45g
dārzeņu buljons (pēc nepieciešamības)
sāls, pipari pēc garšas
svaigas kreses dekorēšanai

Reklāma
Reklāma
WSJ: Izraēla Irānā divu dienu laikā panāca to, ko Krievija 3 gados nespēja sasniegt Ukrainā
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
Sākumā mērcējam miežu putraimus 2 stundas. Izspiežam biešu sulu. Atsevišķi novāram lēcas līdz tās kļūst vidēji cietas.
Izkausējām katlā sviestu, tajā nedaudz apcepam izmērcētos putraimus, pievienojam izspiesto biešu sulu, garšvielas un pēc nepieciešamības dārzeņu buljonu. Uz pannas sviestā apcepam baravikas. Pirms pasniegšanas lēcas pievieno pie putras un pavisam nedaudz visu pasutina.
Ņemam dziļāku šķīvi un izkārtojam putru, pa virsu liekam baravikas, blakus putrai uzliek skābo krējumu, kuru izdekorē ar kresēm.

Labu apetīti!
Restorāna “Muusu” Šefpavārs Ainārs Volodka

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.