Foto-Aija Geida

Meksikāņu salāti
 no kuskusa. Ātri un garšīgi! 0

Sastāvdaļas – 100 g kuskusa, 80 g konservētas kukurūzas, 1 liels tomāts, 100 g izvārītu pupiņu, 1 ēdamkarote skābā krējuma, 2 ēdamkarotes tomātu mērces, 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu, ½ tējkarotes sāls, ½ tējkarotes maltu melno piparu.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Pretīga vieta, tualetes māja…” Cilvēki dalās viedoklī par garāko dzīvojamo ēku Latvijā un Baltijā
Situācija ar Modra suņu nogalināšanu kļūst skaidrāka. Aldis Gobzems pāris dienu laikā savācis pietiekami daudz informācijas
Lasīt citas ziņas

Uz pannas apcep gabaliņos sagrieztus tomātus, pievieno kuskusu, 100 ml ūdens un pavāra 2 – 3 minūtes. Tad pieliek pārējās sastāvdaļas, samaisa un pasniedz. Ēdiens gatavs 5 minūtēs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.