Modris Škutāns
Modris Škutāns
Foto no Facebook.com

Kā pasaulē apmaldījies bērns 13

“Es Modri pazinu kā gaišu cilvēku, izpalīdzīgu, tādu, kurš nekad neatteica palīdzīgu roku, kad bija nepieciešams. Tiesa, viņam piemita fantastisks talants iekulties visneiespējamākajās situācijās un nepatikšanās. Bet savā būtībā viņš bija kā plašajā pasaulē apmaldījies bērns, kurš ļoti alka mīlestības un uzmanības. Vienmēr smaidīgs, viegls… Tāds, kurš savu sāpi iznesa sevī, neuzspiežot citiem,” saka viņa paziņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā”
Kokteilis
Zviedrijas policija atklāj, par ko tiks izvirzītas apsūdzības no Eirovīzijas diskvalificētajam Nīderlandes māksliniekam 33
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 92
Lasīt citas ziņas
Ja Modris nebūtu filmas varoņa prototips, vai arī tad dažās dienās sabiedrība saziedotu 1731 eiro? Elita uzskata, ka tam ir nozīme, taču jāņem vērā, ka cilvēki ir ļoti atsaucīgi arī tad, ja palīdzību lūdz sabiedrībā nepazīstami cilvēki. “Lūdzām ziedot tikai divos sociālos tīklos, bet mūsu lūgumu pārtvēra arī citi, un vēl tagad Carnikavas iedzīvotāji piedāvā savu palīdzību,” stāsta Elita.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.