Muskatķirbja un saldo kartupeļu biezzupa ar zemesriekstiem
 0

Muskatķirbis, saldie kartupeļi, ķiploki, sīpoli, timiāns, sāls, malti melnie pipari, sīpolloki, zemesrieksti vai to sviests.

TV24
Eiropas Padome beidzot pieņem likumu, kas būs milzīgi sāpīgs trieciens Krievijai
Kokteilis
FOTO. Dzemdībās nošķirti dvīņi? Atklāts, ka mūsu Saeimā strādā divi pilnīgi identiski deputāti
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: kura no virvēm, jūsuprāt, ir visgarākā? 5
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Katliņā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno nomizotus, sagrieztus saldos kartupeļus un muskatķirbi. Pārlej ar ūdeni un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pieber nedaudz sāls, timiāna un maltus melnos piparus. Visu sablenderē. Lej šķīvī. Vidiņā liek apgrauzdētus, sadrupinātus zemesriekstus un sakapātus sīpollokus vai zemesriekstu sviesta piciņu.

Piedāvā “Trusis Kafē” šefpavāri

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.