Iepriekšējo dzīvju horoskops. Uzzini, kas ir visa pamatā! 6


Auns

Vai tu jebkad esi sajutis, ka dzīve kontrolē tevi, nevis otrādi? Tava horoskopa zīme sniegs tev izpratni par tavu karmu, kas nāk līdzi kā bagāža no tālas pagātnes. Visa pamatā ir tas, ko esi vai neesi paveicis iepriekšējās dzīvēs – ja to zini, tad spēsi iegūt kontroli pār savu pašreizējo dzīvi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
“Zēns stundā uzzīmē krāniņu!” Soctīklotāji neizpratnē par skolotājas rīcību Ogrē un policijas iesaisti
Lasīt citas ziņas

Iepriekšējās dzīvēs tu vienmēr rīkojies pareizi. Tu ēdi, ģērbies, strādāji un dzīvoji tāpat kā to darīja visi pārējie. Konformisms ļāva tev justies ērti un citu pieņemtam, taču dažkārt tu aizgāji pārāk tālu, atsakoties no saviem principiem, jo pārējiem bija atšķirīgs viedoklis. Tagad tev ir jāpieceļas un jāliek rēķināties ar savu viedokli. Tu vari izvēlēties savu nostāju un dzīves ceļu tāpat kā jebkurš cits.

Vērsis

Tev patīk jaukas lietas, taču tu bieži sev tās liedz pat tad, ja vari atļauties. Galu galā – vai tiešām tev jāpērk bestsellers, ja vari to dabūt bibliotēkā? Atklāti sakot, vairākās iepriekšējās dzīvēs tu biji skopulis. Tu dzīvoji kā ubags, kaut gan tev bija daudz naudas. Tagad ir pienācis laiks, lai saprastu, ka ir labi izbaudīt jaukas lietas. Tās ir daļa no dāvanām, ko sniedz Māte zeme.

Dvīņi

CITI ŠOBRĪD LASA

Tevi fascinē vienkāršas lietas dzīvē – mākoņi, ziedi, strauta čalas. Tu vari stundām staigāt vai sēdēt, apbrīnojot apkārtni. Visās savās daudzajās inkarnācijās tu biji augsti mācīts cilvēks – jurists, filozofs, teologs, zinātnieks, taču tu reti atvēlēji laiku, lai iedziļinātos vienkāršu lietu būtībā. Šajā dzīvē tev tas jāpaveic. Turpini!

Vēzis

Tu mīli savu mājokli, un nav citas vietas uz zemes, kur tu gribētu būt. Ģimene ir tava prioritāte, tāpēc tu esi ļoti mīlēts. Taču tā nav bijis vienmēr. Vairākās iepriekšējās dzīvēs tev nerūpēja nekas cits kā bizness. Vai tu biji karalis, tirgotājs vai vienkāršs zemnieks, tu labāk pazini savus līdzgaitniekus, nevis ģimenes locekļus. Šajā dzīvē tev jārod līdzsvars starp darbu un ģimeni.

Lauva

Vai tevi bieži ķircina tava lielā ego dēļ? Viss ir kārtībā! Iepriekšējās dzīvēs tu biji ļoti aizņemts, rūpējoties par nabadzīgajiem un apspiestajiem. Tu pret visiem izturējies tā, it kā viņi būtu daļa tavas ģimenes. Tagad ir tava kārta. Apzinies savu spēku un personības lielumu, nekļūstot par lielībnieku.

Jaunava

Iepriekšējās dzīvēs tu biji priesteris, priesteriene, mūks, mūķene un dziednieks, kas attālinājies no pasaulīgās dzīves, taču vēlas palīdzēt tiem, kam tas nepieciešams. Šajā dzīvē tu, iespējams, esi ierauts komercijas pasaulē, nesot atbildību par administrēšanu, menedžmentu vai personālu. Varbūt tu joprojām ilgojies pēc klostera, taču vispirms izej šīs dzīves mācībstundu.

Svari

Sabiedrība un tās gaidas tev ir ļoti svarīgas. Tavas manieres ir nevainojamas, un tu vislabāk jūties, kad rīkojies tā, kā citi uzskata par pieņemamu. Savās iepriekšējās dzīvēs tu tā nedarīji – biji egoistisks, augstprātīgs un savtīgs. Tāpēc šajā dzīvē tev jāiemācās labvēlīgi izturēties pret ikvienu un būt sev pašam.

Skorpions

Vai tavi draugi uzskata tevi par noslēpumainu? Tas patiešām tā ir! Tu nekad neatklāj neko par sevi, ja ir iespēja no tā izvairīties. Senās pagātnes dzīvēs tomēr tu nebiji tāds. Tev, visticamāk, bija maz noslēpumu un dažkārt tu atklāji pārāk daudz informācijas. Šajā dzīvē tev jāatrod līdzsvars starp noslēpumainību un pārmērīgu informācijas atklāšanu.

Reklāma
Reklāma

Strēlnieks

Tev patīk labi pavadīt laiku, taču nereti tavs viedoklis par izpriecām atšķiras no draugu uzskatiem. Dažkārt tu atsakies no labas ballītes, lai apmeklētu lekciju par augsti intelektuālu tēmu, kas garlaikotu vairumu cilvēku. Savukārt iepriekšējās dzīvēs tu biji visnotaļ vieglprātīgs. Zināmā mērā tu tāds esi joprojām, tomēr dod priekšroku intelektuālām mīklām.

Mežāzis

Lai gan tu esi uz karjeru orientēta personība, ir brīži, kad visu savu brīvo laiku pavadi mājās. Tas nāk no iepriekšējām dzīvēm, kurās visa tava pasaule bija mājas. Šajā dzīvē tev jāgūst sekmes pasaulē, kas ir ārpus mājas sienām, un, šķiet, tev tas arī izdodas. Tomēr neaizmirsti savu enerģiju novirzīt arī mājas lietām. Atceries – atslēgas vārds ir līdzsvars!

Ūdensvīrs

Vai tavās acīs sariešas asaras, kad dzirdi par kara vai bada upuriem – par cilvēkiem, kurus nekad neesi redzējis, bet jūti saikni ar viņiem? Iepriekšējās reinkarnācijās tu ne brīdi neiedomājies par šādiem cilvēkiem. Ģimene un draugi bija viss, kas tev rūpēja. Tagad, šajā reinkarnācijā, tev nevajadzētu aprobežoties tikai ar sava tuvākā loka cilvēkiem un būtu jāsaprot, ka mēs visi esam viena liela ģimene. Padomā par to!

Zivis

Kā divpadsmitās zodiaka zīmes pārstāvis tu iepriekšējās dzīvēs esi izgājis teju visas iespējamās mācībstundas. Tev galvenais dzīves moto ir garīgas prakses piekopšana un savu sajūtu izpaušana mākslā. Iepriekšējās dzīvēs tu biji pārlieku praktisks un piezemēts cilvēks. Šajā dzīvē tev ir jāpaceļas tam pāri un jāvērš skats tālumā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.