Foto – Shutterstock.com

Gada siltajā laikā mūsu rīcībā intīmām nodarbēm ir pieejama brīvā daba visā tās daudzveidībā. Meži, pļavas un ūdeņi vilina ar savu romantisko krāšņumu (ziedošas pļavas, siena šķūnis vai siena kaudze, telts, laiva, saulriets pie jūras) un biedē ar nepatīkamiem sīkumiem (kukaiņi un knišļi, visur iekļūstošās smiltis, sāļais vai netīrais ūdens). Neaizmirstams būs sekss kādā pamestā jaunbūvē vai mājā (tikai uzmanies, ka nesabrūk siena, pret kuru esi atspiedusies!) 0

Nākamās vietas, kurās var mēģināt nodarboties ar seksu ārpus mājas, sauc par sabiedriskajām vietām un tās ir, piemēram, kinoteātris, parks, darbavieta, naktsklubs utt. Tev var laimēties atrast brīdi, kad tur cilvēku ir ļoti maz vai nav vispār. Vari atrast noslēgtus stūrīšus, kuros lielākas cerības netikt pamanītiem. Arī naktī parkā uz soliņa, iespējams, neviens jūs netraucēs. Mīlēšanos teltī diez vai kāds no malas pamanīs, taču vēl uzbudinošāku padarīt un adrenalīna pieplūdumu sekmēt var netālu atrodošos cilvēku soļi vai balsis.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Filmas ir padarījušas mīlēšanos pludmalē vai ūdenī teju par vienu no romantikas virsotnēm, taču, kā norāda ginekoloģe Daiga Baranovska, jāatceras, ka upes, ezera un jūras ūdens satur sāli, mikroskopiskas baktērijas, arī smiltis un citus piemaisījumus, kas mīlēšanās laikā var maksts maigajā gļotādā radīt nobrāzumus, iekaisumu vai mikrofloras izmaiņas. Protams, to visu var izārstēt, bet vai vajag vispār piedzīvot, jālemj pašiem. Turklāt jārēķinās, ka lai mīlēšanās būtu patīkama, ir vajadzīgs pietiekami daudz maksts mitrinošā sekrēta, bet ūdens – vienalga, upē, jūrā vai vannā to no maksts izskalo, tādēļ faktiski mīlēšanās vajadzībām tā kļūst sausa, pat ja jūs guļat līdz ausīm ūdenī.

Nav daudz ticamu pētījumu par prezervatīvu lietošanu ūdenī, taču diezgan droši ir zināmas divas lietas. 1) karsts ūdens un hlors būtiski ietekmē prezervatīvu caurlaidību un tādējādi ievērojami mazina plānoto drošību. 2) ūdenī prezervatīvs var daudz vieglāk un arī nemanāmāk noslīdēt no dzimumlocekļa, līdz ar to atkal būtiski mazinot uzticamību un drošību, ko no tā abas puses sagaida.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja tas jūs sabaidīja, mīlējieties ne gluži ūdenī, bet laivā ezera vidū. Tiesa, nodrošinoties ar peldvesti vai peldriņķi rokai, ja nu peldētprasmes nav izcilas un laiva apgāžas.

Par labām vietām seksam diez vai varētu nosaukt cilvēku fantāzijās izsapņotās tādas vietas kā, piemēram, kapi, baznīca, muzejs, un ne jau tāpēc, ka kāds varētu iztraucēt. Sekss jau nav nekādas sacensības – jo trakāk, jo labāk. Citiem vārdiem sakot, vari to darīt jebkur, kamēr vien tas netraucē citus un neliek pašiem palikt par nekauņām un sabiedriskā miera traucētājiem.

Baudiet vasaru un mīlestību! Nekur nevajadzētu aizmirst par kontracepciju, ērtībām un higiēnu! Un vēl novēlējums – lai par jums nevarētu teikt kā jokā – labā ziņa, sliktā ziņa. Labā ziņa – jūsu seksu pilsētas parkā neviens neredzēja. Sliktā ziņa – novērošanas kameras video ievietoja internetā un jau pirmajā dienā to noskatījās 3 miljoni lietotāju. 
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.