Tavs ķermenis 1

Tavs ķermenis pieder tev! Tu vari izvēlēties, cik daudz tu gribi ēst, ko tu vēlies ēst un galu galā – cik svērt. Nevienam tevi nevajadzētu ietekmēt šajā jomā. Ja jūties laimīga, kāpēc gan klausīties kādā, kurš pie saviem sāniem vēlas redzēt to, kas tu patiesībā neesi? Badošanās un citas neveselīgas darbības nav vērtas to cilvēku, kas nemīl tevi tādu, kāda tu esi.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Uz to var paskatīties arī no otras puses. Kad divi partneri vienojas attiecībās, viņš zaudē iespēju būt brīvais “aģents”, ko zaudē arī tu, tomēr divi cilvēki, kuri stājas romantiskās attiecībās noteikti iestājās arī seksuālās attiecībās, tāpēc pastāv vēl viena iespēja – palikt stāvoklī. Protams, bērni ir svētība. Kad, kā un cik – tam jābūt kopīgam lēmumam. Ja tu nejūties tik mātišķa, ka vēlies audzināt veselus bērnu bariņus, tad darīt to tikai tāpēc, ka to vēlas tavs partneris, nav laba ideja. Tev ir jābūt gatavai šim solim un kļūt par bērnu ražojamo mašīnu vien tāpēc, ka katrā partnera ģimenes saietā tiec tincināta par to, ka neturpini viņu dzimtu, nav prātīgi.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.