Neticami gardi citrona cepumiņi. Recepti piedāvā Inta Vilcāne no “Latvijas Avīzes” 0

Inta Vilcāne, AS “Lauku Avīze” bibliotekāre: – Vienvakar sakārojās kāda našķa pie kafijas. Atvēru internetu, kur netrūkst ēdienu recepšu, un atradu citrona cepumu recepti. Man ir pārliecība, ka ar citronu viss sanāk garšīgi, tāpēc uzcepu ģimenei šos cepumus. Tie sanāca lieliski, turklāt nevajag daudz produktu, un arī pagatavošana nav sarežģīta.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 499
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 g sviesta,
• pusotras glāzes cukura,
• 2 tējkarotes vaniļas cukura,
• 2 olas, pusotras glāzes miltu,
• puscitrona sulu un miziņu,
• pustējkaroti sāls,
• pustējkaroti cepamā pulvera.

Pagatavošana.
Sviestu vispirms samaisīju ar cukuru un vaniļas cukuru, tad pievienoju olas un atkal kārtīgi samaisīju. Pēc tam pieliku miltus, citrona sulu, sāli, cepamo pulveri un… atkal visu maisīju. Mīklu lēju silikona veidnēs (tad tā neizplūst pa pannu) un cepu cepeškrāsnī 150 ºC aptuveni 15 minūtes (var arī mazliet ilgāk).

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.