BENU Publicitātes foto

Kam pieteikties 0

“Jārēķinās ar to, ka ir jābūt kaut kādam tauku slānim, lai vispār varētu veikt šo procedūru, jo pie manis ir atnākuši arī tādi cilvēki, kuri ir tievi kā skaliņi, un viņi cer, ka es viņiem kaut ko iesūkšu, bet aparāts pat neņem to ādu, jo vienkārši tur nekā nav,” norāda speciāliste, piebilstot, ka lielisku rezultātu grūti būs gūt arī cilvēkiem ar lielākām aprisēm. “Vislabāk procedūra piemērota cilvēkiem, kuriem vienkārši ir kaut kāda lieka kroka, ko nekādi nevar dabūt nost.”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 6 vārdu īpašniekus, kurus visbiežāk ieskauj kupls bērnu pulciņš 10
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Ko Ķīna dara ar zinātnieku, kurš patvaļīgi pasaulei atklāja Covid-19 izplatību? 60
Lasīt citas ziņas

Agnese Platača min arī to, ka arī sievietes pēc grūtniecības labprāt izvēlas izmēģināt kriolipolīzes maģisko spēku. “Man bija arī viena kliente pēc grūtniecības, kurai ļoti labi palīdzēja šī procedūra jau pēc vienas reizes, bet tas arī tāpēc, ka viņa ļoti sekoja līdzi tam, ko viņa ēd. Vienkārši pēc grūtniecības ir tas periods, kurā ļoti strauji var zaudēt svaru un atbrīvoties no visa liekā,” tā Platača.

Izrādās, ka uz kriolipolīzes procedūrām piesakās arī cilvēki no ārzemēm, jo, salīdzinājumā, piemēram, ar Angliju, Latvijā tā tiek piedāvāta par krietni pieņemamāku cenu.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.