Mandalu pasaules lielā nometne 0

Mīļi aicināti visi mandalu mīļotāji uz šīs vasaras lielo nometni! Trīs dienas baudīsim, izzināsim, dziedināsim, dziedāsim, līksmosim, iesim pirtī, zīmēsim, krāsosim, vingrosim, ēdīsim, smiesimies, meditēsim, jogosim, darināsim, brūvēsim, klausīsimies un runāsim, dalīsimies, elposim dziļi, uzkrāsim……… ak.. cik daudz vārdu, cik daudz sajūtu!
Būs es (Sarmīte Makarova), būs mani mīļie biedri/draugi/kelēģi: Ieva, Laura, Ilze Elīza, Inga, Zane.. Katrs ar savu īpašo, unikālo skatījumu un devumu!
Un šoreiz īpašs piedāvājums aizņemtajiem: iespēja apmeklēt vienu nometnes dienu!
Nometnē tiek piedāvāts: neliela ievadlekcija/uzdevums Mandalu kolāža, protams, mandalas, pirts, kundalini joga muguras veselībai, hatha joga, Senbaltu spēka zīmes un to izmantošana mandalās, auduma somiņu apgleznošana ar spēka zīmēm, tautasdziesmu dziedāšana spēkam.
Aizraujošā latviešu tautas dziesmu līdzība ar seno austrumu tautu rakstu dzīves gudrībām. Kā interpretēt latviešu tautas dziesmas, tajos sastopamos simbolus, kā tās sajust ar visu ķermeni un izmantot ikdienā?
Meditācija par atgriešanos pie savām saknēm, ļaujoties sentēvu gudrībai un meklējot atbildes saviem šī brīža dzīves izaicinājumiem.
Body Art, aromterapijas iepazīšana un cukura skrubja gatavošana.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pasniedzēji:
Sarmīte Makarova (sertificēta dziedniece, ekstrasense, www.mandalupasaule.lv idejas autore)
Ilze Elīza Palma (hatha yogas un cigun pasniedzēja)
Ieva Brūvere (kundalini yogas pasniedzēja un aromterapijas speciāliste)
Laura Timoško (yogas un Body Art pasniedzēja, veselīga uztura zinātāja)
Zane Berkolde (māksliniece)
Inga Karpiča (muzikante)
Betija Voldiņa (masierīte)

Vairāk informācijas: www.mandalupasaule.lv
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.