
Foto – Aija Geida
Ogu mērce. Gardumiņš! 0
Garda un aromātiska ogu mērce lieliski papildina un atsvaidzina jebkuru saldējumu, biezpiena masu vai siera kūku.
Reklāma
Reklāma
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek?
2
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Sasaldētas ogas liek katlā, uzber cukuru un nakti ļauj vēsā vietā atkust. Tad uzmanīgi lej pannā ar augstām malām un biezu apakšu un nemaisot vāra piecas minūtes. Noņem putas, pievieno vaniļas cukuru un konjaku, atdzesē.