Foto – Aija Geida

Ogu mērce. Gardumiņš! 0

Garda un aromātiska ogu mērce lieliski papildina un atsvaidzina jebkuru saldējumu, biezpiena masu vai siera kūku.

Reklāma
Reklāma
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam 1
Veselam
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos 14
VIDEO. “Dzirdu sišanas troksni, paņemu telefonu un intereses pēc piezūmoju…” Ogres iedzīvotājs dalās ar amizantu skatu, ko izdevies iemūžināt
Lasīt citas ziņas

Sasaldētas ogas liek katlā, uzber cukuru un nakti ļauj vēsā vietā atkust. Tad uzmanīgi lej pannā ar aug­stām malām un biezu apakšu un nemaisot vāra piecas minūtes. Noņem putas, pievieno vaniļas cukuru un konjaku, atdzesē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.