
Foto – Aija Geida
Ogu mērce. Gardumiņš! 0
Garda un aromātiska ogu mērce lieliski papildina un atsvaidzina jebkuru saldējumu, biezpiena masu vai siera kūku.
Reklāma
Reklāma
Pasauli nākamgad gaida vēl šausminošāki pārbaudījumi: gaišreģes Vangas prognozes 2026. gadam
1
Atpūta nav slinkums, tā ir atjaunošanās! 13 ieradumi, kas slepus paātrina novecošanos
14
VIDEO. “Dzirdu sišanas troksni, paņemu telefonu un intereses pēc piezūmoju…” Ogres iedzīvotājs dalās ar amizantu skatu, ko izdevies iemūžināt
Sasaldētas ogas liek katlā, uzber cukuru un nakti ļauj vēsā vietā atkust. Tad uzmanīgi lej pannā ar augstām malām un biezu apakšu un nemaisot vāra piecas minūtes. Noņem putas, pievieno vaniļas cukuru un konjaku, atdzesē.