Foto – Aija Geida

Trifeles ar zemenēm – veselīga recepte kārumniekiem 0

Katliņā ielej saldo krējumu, pievieno maltu muskatriekstu un kanēli, uz lēnas uguns uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai. Noņem no uguns un pievieno smalkos gabaliņos salauzītu melno šokolādi un lēnām maisa, līdz tā izkususi. (Ja visa šokolāde neizkūst, katliņu ieliek karstā ūdens peldē.)

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pēc tam pievieno rumu un smalki sagrieztus zemeņu gabaliņus. Masu stundu patur ledusskapī, lai tā kļūst stingra, un veido sirsniņas vai veļ mazas bumbiņas.

Tās vai nu mērcē šokolādes glazūrā, vai apviļā kakao pulverī. Ja nav pieejamas zemenes, var izmantot smalki sagrieztas kaltētas dzērvenes vai ķiršus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Rums ar melno šokolādi ir ideāls savienojums, kuru lieliski papildina zemeņu aromāts un pievienotās garšvielas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.