– Nu, labi. Bet varbūt varat nosaukt savas maģiskās pateicības jomas, par kurām rakstīts grāmatā, ko pašlaik lasāt, Rondas Bērnas “Maģija”? 15

– Pirmkārt, pateicība, ka man ir divas rokas, divas kājas, domājošas smadzenes, redze, dzirde, balss, gribasspēks. Pateicība, ka man ir vesels bērns, ka pati esmu vesela, ka apkārt man ir fantastiski labi cilvēki – profesionāli, mērķtiecīgi. Pateicība, ka daru to, kas man patīk. Pateicība, ka man ir lieliskas audzēknes, kuras ieguvušas atzinību ne tikai Latvijas, bet arī starptautiskos dziedāšanas konkursos.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
TV24
STOPkadri: Slavenākā Covid-19 vakcīna ir Ilmāra Rimšēviča kabatā
Kokteilis
VIDEO. Eirovīzijas uzvarētājs Nemo pāris minūtes pēc triumfa saplēš savu stikla mikrofonu 2
Lasīt citas ziņas

– Tomēr jocīgi, ka grāmatā par pateicību jums ir vēl ko lasīt, jo jūs taču tā arī dzīvojat. Ir piemirsies, par ko runājām intervijā, kad jums bija 18, taču palicis prātā, cik ļoti bijāt pateicīga Ainaram Virgam par iespēju kopā koncertēt, kā priecājāties…

– Uzstāties kopā ar leģendāro Latvijas rokgrupu “Līvi” bija viens no maniem bērnības sapņiem, kas arī piepildījās. Bet jau šogad 27. martā “Arēnā Rīga” visi kopā svinēsim dzejnieka Guntara Rača 50 gadu jubileju. Un man ir gods uzstāties šajā lielkoncertā.

CITI ŠOBRĪD LASA

– Virga un Račs savulaik īpaši jums uzrakstīja dziesmu “Jauna diena”.

– Sākumā tā bija ar nosaukumu “Tuvu tev klāt”, dziesma par mīlestību. Man tolaik bija 19 gadu un nesapratu, ko tā mīlestība īsti nozīmē. Tāpēc Račam teicu, ka dziesmu par mīlestību nedziedāšu. Un tapa jauni vārdi.

– Jā, raksturiņš! Bet kādas dziesmas būs jūsu jaunajā soloalbumā?

– Visums vai eņģeļi man ir atsūtījuši brīnišķīgu mūzikas komponistu Mārtiņu Bērtuli. Viņš piecus gadus ir mācījies ģitārspēli Anglijā, ir ļoti bagāts mūzikā. Drīz nāks klajā jaunais singls “Upe un krasts”, esmu pateicīga arī Guntaram Račam par fantastiskajiem vārdiem.

Un beidzot mums ir duets ar Gunti Veitu no grupas “Credo”, tam briedām pusgadu. Bet nu Veits uzrakstīja melodiju, zvanījām Račam – mums ir duets! Un Račs uzrakstīja vārdus. Paldies, ka viņš atbalsta un palīdz!

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.