Pašu gatavoti kokosa pārslu un šokolādes batoniņi “Bounty”. Fotorecepte 1

Sastāvdaļas:

2 tāfelītes piena šokolādes

3 krūzes kokosa pārslu (vēlams – ne saldu)

Reklāma
Reklāma

1 krūze kondensēta piena ar cukuru

Atlikuši trīs gadi: ANO brīdina par postošiem draudiem pasaulei
Nikns Putins negaidīti ierodas Minskā: ko Lukašenko sastrādājis?
Veselam
“Raudot zvana savai meitai un saka, ka viņu it kā laidīšot mājās” – Kurzemes pusē paciente saskārusies ar neaptveramu mediķu vienaldzību
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
1. Samaisa kondensēto pienu ar kokosa pārsliņām.

CITI ŠOBRĪD LASA

2. Tad sagatavo virsmu, kuru liks saldētavā – tajā uz pergamenta papīra vai plēves izvietos kokosa batoniņus.

3. Kokosa pārsliņu un kondensētā piena masu plaukstā saspiež, veidojot taisnstūrveida batoniņus.

4. Izveidotās “desiņas” uz 20 minūtēm liek saldētavā, jo tad tās vieglāk “pielīmēsies” šokolādes apvalkam.

5. Kamēr kokosa masa gatavojas ledusskapī, mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē izkausē šokolādi.

6. Tad kokosa skaidiņu batoniņus ar divām karotītēm ieliek šokolādes masā.

7. Un liek atpakaļ uz pannas, lai šokolāde atdzistu.

Recepte no plufit.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.