Foto – Bonappetit.lv

Pašu gatavots saldējums ar zemenēm un zefīru 0

Pagatavošana

Zemenes, ja tās ir saldētas atlaidināt, svaigas zemenes nomazgāt. Zemenes sagriezt mazos gabaliņos. Zefīru sagriezt kubiņos.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Lauvas ir lepni, Dvīņi – aizmāršīgi: kā kura zodiaka zīme audzina savus bērnus
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Lasīt citas ziņas

Saldo krējumu uzputot ar cukuru, pārliet vai nu saldējuma mašīnā, vai nu plastikāta konteinerā.

Ja gatavojat saldējumu saldējuma mašīnā, tad gatavošanas beigās iecilāt zemenes un zefīru. Ja saldējumu gatavojat saldētavā, tad pārlejot plastikāta kontenerā iecilāt zefīru un ogas un tad saldēt saldētavā 2-3 st, ik pa brīdim apmaisot.

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.