Foto: ekrānuzņēmums/ Instagram

Paulas Freimanes gardāko “Bounty” batoniņu recepte: izcili un gatavoti mājās 2

Fitnesa modele, trenere un grāmatu “Zelta sastāvdaļa” autore Paula Freimane sociālās vietnes “Instagram” kontā laiku pa laikam padalās ar izcilām receptēm, kuru autore ir viņa pati. Garšo “Bounty” šokolādes batoniņi, bet tie nav pārāk draudzīgi tavai figūrai? Paulai padomā ir izcila recepte – draudzīgs ķermenim un ļoti, ļoti garšīgs našķis, ko pats var pagatavot mājās!

Fitnesa modele un trenere, grāmatu autore Paula Freimane

Reklāma
Reklāma

Gardākie “Bounty” batoniņi

Iespējamie sliktākie scenāriji: kā Izraēlas un Irānas konflikts var skart pasauli?
“Man teica, ka pirmais bērns ir piedzimis nedzīvs. Iemeta metāla šālē un teica, lai aiznes” – Ilzes stiprais stāsts par dvīņu meitenīšu gaidīšanu
Otrreiz, visticamāk, neapmeklētu! Rīgā atklāts “Shein Club” veikals – ko par to saka sociālo mediju lietotāji?
Lasīt citas ziņas

No norādītajām sastāvdaļām sanāks 8 batoniņi.

Sastāvdaļas:

200g kokosriekstu skaidiņu
100g mandeļu (vai mandeļu miltu)
40g medus
2 ēdamkarotes kokosriekstu piena (baltā virskārta, kokosriekstu piens no bundžiņas)
180g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

Mandeles sablendē līdz miltu konsistencei.

Bļodā ber kokosriekstu skaidiņas, mandeļu miltus un visu samaisa. Bļodā liek kokosriekstu pienu, medu un atkal visu kārtīgi samaisa. Masai jāturas labi kopā, ja tā sanāk par šķidru pievieno vēl mazliet kokosriekstu skaidiņu, ja tā sanāk par irdenu, tad pievieno vēl nedaudz kokosriekstu pienu.

Ar samitrinātām rokām veido vienāda lieluma batoniņus. Karstā ūdens peldē izkausē šokolādi. Batoniņus pārklāj ar izkausēto šokolādi un liek tos ledusskapī – līdz sastingst šokolāde!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.