Foto-Ilmārs Znotiņš

Pavāra Dreibanta piedāvātās gardās brīvdienu brokastis – cidoniju dzēriens, maizītes un salāti 0

Karstais cidoniju-ābolu dzēriens
½ sauja ābolu mizu
Šķipsniņa ar cidoniju sukādēm
2 ēdamkarotes cidoniju sīrupa
Visu pārlej ar karstu ūdeni un ļauj ievilkties.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
VIDEO. “Pirmo reizi kaut ko tādu redzu, vai tiešām visi sāk jukt prātā?” Cilvēki neizpratnē par rituālu ar beigtu dzīvnieku Skaistkalnes baznīcā 6
Lasīt citas ziņas

Četru veidu maizītes
Pirmā maizīte ar ābolu sieru.
Otrā maizīte ar kaņepju staku un biotomātu šķēlītēm.
Trešā maizīte ar kaņepju staku, vārītu paipalu olu un biotomāta šķēlītēm.
Ceturtā maizīte ar ābolu sviestu un kazas sieru.

Salāti
Sastāvdaļas mērces pagatavošanai
½ tējkarote sinepju
½ tējkarote medus
6 ēdamkarotes rapšu eļļas
Visu rūpīgi samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA

Sastāvdaļas salātiem
Bioburkāni
Cidoniju sīrupā un timiānā apceptas gailenes
Vārītas paipalu olas
Cidoniju sukādes
Visu aplej ar mērci un uzber pētersīļus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.