
Foto – Shutterstock
Vistu spārniņi alus mīklā 0
Vistu spārniņus ieberzē ar garšaugu maisījumu, atstāj uz 10 minūtēm. Olas sakuļ ar alu, pamazām pieber miltus un maisa, līdz iegūst viendabīgu mīklu. Spārniņus iemērc mīklā un cep, liekās taukvielas nosusina papīra salvetē.
Praktiski
Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu
Praktiski
Ar karamelizētiem sīpoliem un kausētu sieru pildīta saldskābmaize
Praktiski
Maizes zupa
Praktiski
Siltie vistas salāti
Praktiski
GARDI! Šķelto zirņu biezenis ar grūbām un bekonu
1
Praktiski
Kartupeļu un gaļas sacepums
Praktiski
Siera uzkoda pie čipsiem
Praktiski
Vistas filejas un sēņu kārtainie salāti