Medū karamelizēti āboli 0

Kā gatavot?

Ābolus sagriež šķēlēs. Pannā karsē sviestu ar medu, līdz tas mainījis krāsu un veidojas pabieza masa. Ābolu šķēlītes iemaisa sviesta un medus masā un cep mīkstas. Pievieno ogas. Pasniedz karstus ar saldējumu vai putukrējumu.

Reklāma
Reklāma
“Baisi izkāmējusi, pārgurusi, nošņurkusi nelaimes čupiņa!” mammas dalās pieredzē, kādā stāvoklī bērni atbraukuši no Dziesmu svētkiem 163
Kokteilis
Burvīgi pēc dabas! Tie, kas dzimuši šajos datumos, viegli iegūst to, ko vēlas
Veselam
Centies zaudēt svaru, bet nesanāk? Iespējams, tavam organismam trūkst šo 6 vitamīnu, kas var būtiski ietekmēt vielmaiņas darbību
Lasīt citas ziņas

Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.