Medū karamelizēti āboli 0
Kā gatavot?
Ābolus sagriež šķēlēs. Pannā karsē sviestu ar medu, līdz tas mainījis krāsu un veidojas pabieza masa. Ābolu šķēlītes iemaisa sviesta un medus masā un cep mīkstas. Pievieno ogas. Pasniedz karstus ar saldējumu vai putukrējumu.
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Jaunā sistēma dzen stresā visus. “Šodien klasesbiedrs ar 39 temperatūru nāca uz skolu, lai uzrakstītu darbu. Nopietni?!?”
74
Lēnās apkalpošanas (slow food) krodziņa “Klūdziņa” receptes.



