Foto – Aija Geida

Pildīti āboli. Izskatās karaliski, garšo brīnišķīgi! 0

Sastāvdaļas
500 g kārtainās mīklas,
8 āboli,
300 g ābolu biezeņa,
50 g brūnā cukura,
½ tējkarotes malta kardamona.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Ābolu biezenim pievieno brūno cukuru un maltu kardamonu, samaisa.
Āboliem izgrebj vidu un iepilda ābolu biezeni.
Kārtaino mīklu sagriež strēmelēs un tās aptin āboliem.
Augšā uzlipina no mīklas izgrieztas lapiņas.
Cep +180 °C aptuveni 20 – 25 minūtes.
Biezeņa vietā var likt kādu saldskābu ievārījumu, džemu vai šokolādi ar riekstiem.
Izskatās karaliski un garšo brīnišķīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.