Foto – Aija Geida

Pildīti āboli. Izskatās karaliski, garšo brīnišķīgi! 0

Sastāvdaļas
500 g kārtainās mīklas,
8 āboli,
300 g ābolu biezeņa,
50 g brūnā cukura,
½ tējkarotes malta kardamona.

Reklāma
Reklāma
“Šodien pārstāja pukstēt viņa sirds…” Mūžībā aizgājis Mārtiņš Lauva
“Paldies jums visiem par atbalstu, bet…” Nogalināto suņu saimnieks nāk klajā ar paziņojumu
Viedoklis
Armands Puče komentē izskanējušos pārmetumus: “Es neesmu Ozoliņa vergs”
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot?
Ābolu biezenim pievieno brūno cukuru un maltu kardamonu, samaisa.
Āboliem izgrebj vidu un iepilda ābolu biezeni.
Kārtaino mīklu sagriež strēmelēs un tās aptin āboliem.
Augšā uzlipina no mīklas izgrieztas lapiņas.
Cep +180 °C aptuveni 20 – 25 minūtes.
Biezeņa vietā var likt kādu saldskābu ievārījumu, džemu vai šokolādi ar riekstiem.
Izskatās karaliski un garšo brīnišķīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.