Foto – Aija Geida

Pildīti kabači ar sēnēm un rukolu 4

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Slaveni mīļākie, veģetatīvā distonija, sēras, ticība un alkohols: izcilās aktrises Rēzijas Kalniņas dzīves līkloči 140
Kokteilis
šogad nodzīvot savu labāko dzīvi? Ieteikums visām zodiaka zīmēm, no kā izvairīties
Veselam
Šī laulība ir lemta neveiksmei – sievietes parasti grib šķirties, ja apprecas šo iemeslu dēļ 13
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 2 nelieli kabači vai cukīni
• 150 g siera (Krievijas, Holandes, Gouda)
• 200–300 g jebkuru sēņu, ko izmantojam mērcēm
• 4 ēdamkarotes augu eļļas
• ola
• liels sīpols
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• tējkarote sāls
• 8 rukolas lapiņas

Pagatavošana.
Pannā uzsilda eļļu un līdz vidējai gatavībai apcep sīpolus un vidēji lielos gabaliņos sagrieztas sēnes. Bļodā tiem pievieno olu, sāli, piparus, rīvētu sieru un samaisa. Pilda kabaču laiviņās, kam nedaudz izgrebts vidus. Cep iepriekš līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 25–30 minūtes. Pasniedz ar rukolas lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.