Ar rozīnēm 0


• 500 g pilngraudu kviešu miltu

• 250–300 ml kefīra

• 200 g rozīņu

• 150 g smalki sarīvēta svaiga ķirbja

• 1,5 tējkarotes sāls

• 1,5 tējkarotes cukura

• Tējkarote sodas

Miltus sajauc ar sāli, cukuru un sodu. Pielej kefīru un samaisa. Tad pievieno smalki sarīvētu ķirbja mīkstumu, nomazgātas un izmērcētas rozīnes. Samīcīto mīklu (tai jābūt stingrai) ietin pārtikas plēvē (vai ieliek maisiņā) un ļauj 40 minūtes atpūsties.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šo 5 vārdu īpašnieki liek sievietēm justies kā septītajās debesīs
Kokteilis
FOTO. Horvātijas pārstāvis patīkami pārsteidz pasauli, atklājot savu Eirovīzijas favorītdziesmu
Kokteilis
FOTO. Skolas direktors sašutis par Eirovīzijas “dibenu” vērtībām: “Ja Dons būtu skūpstījis kādu vai laizījis grīdu, tad noteikti ierakstītos standartā” 159
Lasīt citas ziņas

Veido stingru kukulīti un cep iepriekš līdz +180 °C uzkarsētā cepeškrāsnī aptuveni 40 minūtes, līdz garoziņa zeltaini brūna.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.