Foto – Dainis Bušmanis

Pupiņu salāti
 ar avokado 0

SASTĀVDAĻAS 400 g konservētu pupiņu, 250 g konservētas kukurūzas, 200 g karsti kūpināta laša, 1 tomāts, 1 neliels avokado, 50 g sarkanā sīpola, lociņi, 1 laima sula, 3 ēd. k. olīveļļas, 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu, nedaudz kaltētas kārveles un koriandra, vīģes (jeb kaislības augļa) ekstrakts, marinēti smiltsērkšķi (produkti nopērkami “Gemoss”, “Stockmann”), sāls, pipari.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
un kur tu satiksi savu īsto vīrieti: to tev pateiks tavs dzimšanas mēnesis
Valsts svētku un Ziemassvētku galda gardumiņš – nēģīši! To cena šobrīd liek noreibt uz līdzenas vietas
Kokteilis
Viņus ātri var atpazīt: 16 brīdinājuma pazīmes, ka jums ir darīšana ar ļaunu cilvēku
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Pupiņas, kukurūzu, tomātu, avokado, sīpolu, lociņus, pētersīļus un marinētos smiltsērkšķus smalki sagriež un samaisa. Ievieto ledusskapī atpūsties. Pēc tam pievieno avokado un vīģu sīrupu un visu samaisa. Uz šķīvja vispirms kārto salātus, pāri liek karsti kūpināta laša gabaliņus. Rotā ar marinētu sēni un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.