Foto – Dainis Bušmanis

Pupiņu salāti
 ar avokado 0

SASTĀVDAĻAS 400 g konservētu pupiņu, 250 g konservētas kukurūzas, 200 g karsti kūpināta laša, 1 tomāts, 1 neliels avokado, 50 g sarkanā sīpola, lociņi, 1 laima sula, 3 ēd. k. olīveļļas, 1 ēd. k. sakapātu pētersīļu, nedaudz kaltētas kārveles un koriandra, vīģes (jeb kaislības augļa) ekstrakts, marinēti smiltsērkšķi (produkti nopērkami “Gemoss”, “Stockmann”), sāls, pipari.

VIDEO. “Daudzi atstāj grozus un aiziet.” Pašapkalpošanās kases rada haosu un mulsina pircējus
Kokteilis
Šīs ķīniešu zodiaka zīmes saņems skaidru mājienu “no augšas” un nākamgad pilnībā mainīs savu dzīvi
TV24
“Vaimanāšana, ka visi grimst nabadzībā ir nepatiesa, latviešiem naudas paliek arvien vairāk,” Bergs par “sūro” dzīvi Latvijā
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Pupiņas, kukurūzu, tomātu, avokado, sīpolu, lociņus, pētersīļus un marinētos smiltsērkšķus smalki sagriež un samaisa. Ievieto ledusskapī atpūsties. Pēc tam pievieno avokado un vīģu sīrupu un visu samaisa. Uz šķīvja vispirms kārto salātus, pāri liek karsti kūpināta laša gabaliņus. Rotā ar marinētu sēni un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.