Foto-Shutterstock

Pupiņu un sēņu pastēte – neticami garda un sātīga 2

Sastāvdaļas – 150 g sarkano pupiņu, 200 g šampinjonu, sīpols, burkāns, 2 ķiploka daiviņas, 100 ml augu eļļas, pētersīļi, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
VIDEO. “Gudrīši!” Aivars Lembergs ar vienkāršu piemēru nodemonstrē, kā sankcijas ietekmējušas Krieviju
“AstraZeneca” paziņo, ka tā ir sākusi savas Covid-19 vakcīnas izņemšanu no apgrozības visā pasaulē
Lasīt citas ziņas

Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz 6 stundām (ūdeni ik pa laikam nomainīt), pēc tam novāra mīkstas.

Šampinjonus sagriež un apcep pannā augu eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķi pannā sautē sagrieztu sīpolu un sarīvētu burkānu. Sautēšanas beigās pievieno smalki sagrieztus ķiplokus.

Sīpoliem un burkāniem pannā pievieno apceptās sēnes, pupiņas, pielej 0,5 glāzes ūdens, kurā vārījās pupiņas. Visu sautē 15 minūtes. 5 minūtes pirms beigām pievieno sāli un piparus.

Gatavo masu liek blenderī, pievieno smalki sagrieztus pētersīļus un visu sablendē viendabīgā krēmveida masā.

Masu atdzesē un pilda stikla burciņā. Uzglabā ledusskapī.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.