Foto-Shutterstock

Pupiņu un sēņu pastēte – neticami garda un sātīga 2

Sastāvdaļas – 150 g sarkano pupiņu, 200 g šampinjonu, sīpols, burkāns, 2 ķiploka daiviņas, 100 ml augu eļļas, pētersīļi, sāls, malti melnie pipari.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
TV24
“Kodolzemūdene jau pie Krievijas robežas, Putin, un vispār, amerikāņi, sākam izmēģināt savus kodolieročus!” Rajevs “atšifrē” Trampa pēdējos dusmu izvirdumus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Pupiņas iemērc aukstā ūdenī uz 6 stundām (ūdeni ik pa laikam nomainīt), pēc tam novāra mīkstas.

Šampinjonus sagriež un apcep pannā augu eļļā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Atsevišķi pannā sautē sagrieztu sīpolu un sarīvētu burkānu. Sautēšanas beigās pievieno smalki sagrieztus ķiplokus.

Sīpoliem un burkāniem pannā pievieno apceptās sēnes, pupiņas, pielej 0,5 glāzes ūdens, kurā vārījās pupiņas. Visu sautē 15 minūtes. 5 minūtes pirms beigām pievieno sāli un piparus.

Gatavo masu liek blenderī, pievieno smalki sagrieztus pētersīļus un visu sablendē viendabīgā krēmveida masā.

Masu atdzesē un pilda stikla burciņā. Uzglabā ledusskapī.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.