Foto – AIja Geida

Rabarberu mafini 0

Sastāvdaļas
• 400 g rabarberu
• 250 g kviešu miltu
• 100 g brūnā cukura
• 120 g skābā krējuma
• 2 olas
• 1 tējkarote malta kanēļa
• 2 tējkarotes cepamā pulvera
• Pustējkarote sodas
• Pustējkarote sāls
• 6 ēdamkarotes olīveļļas
• Tējkarote vaniļas ekstrakta

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
“Vispār vajadzētu aizliegt Donu un viņa jauno dziesmu…” Mūziķa jaunākais veikums izraisa negaidītu sabiedrības reakciju 70
Kokteilis
3 spēcīgas raganas saskaņā ar zodiaka zīmi: strīdēties ar viņām ir bīstami
Latvijā plāno ieviest “cukura nodokli”: nosauc pirmās preces, kurām pavisam drīz strauji mainīsies cena 177
Lasīt citas ziņas

Bļodā sajauc kviešu miltus, cukuru, sāli, cepamo pulveri, sodu un maltu kanēli. Putojamajā traukā olas saputo kopā ar krējumu, eļļu un vaniļas ekstraktu. Pievieno sauso sastāvdaļu maisījumu un rūpīgi samaisa. Pieliek smalkos gabaliņos sagrieztus rabarberus. Iepilda mafinu trauciņos 2/3 no to tilpuma un uzkaisa pustējkaroti cukura un kanēļa maisījuma (5 ēdamkarotes cukura, 1 tējkarote kanēļa). Cep +190 °C, kamēr mafini kļūst zeltaini brūni (vidēji 20–25 minūtes).

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.