Receptes / Konservējumi

Publicitātes foto

Tomātu ievārījums 0

Aiva Kalve, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Kad vairs nav vēlēšanās ēst tomātmaizi vai gatavot salātus, atliek sākt domāt par ziemu, kad kārosies kaut ko no vasaras ražas.

Sastāvdaļas

  • tomāti – 1 kg
  • citrona sula un rīvēta miziņa – no 1 citrona
  • Dansukker Ievārījuma cukurs – 700 g

Pagatavošana

  1. Tomātus noblanšē, nomizo un sasmalcina. Pievieno pārējās sastāvdaļas un, nepārtraukti maisot, vāra 7–10 minūtes. Noputo un viegli apmaisa. Lej tīrās izkarsētās burkās, cieši aizvāko un novieto uzglabāšanai vēsumā.
SAISTĪTĀS RECEPTES